Φωτογραφία: Nicolas Economou Photography

Οι ανθισμένες ροδακινιές που κάθε άνοιξη μεταμορφώνουν τον κάμπο της Ημαθίας σε ένα ροζ παραμύθι, δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο National Geographic, που επισκέφτηκε την περιοχή την περσινή άνοιξη. Το σχετικό επεισόδιο που γύρισε στα πλαίσια της εκπομπής “Europe From Above” θα προβληθεί στις 15 Φεβρουαρίου.
Αρωγός σ΄αυτή την προσπάθεια του National Geographic, ήταν το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βέροιας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:
«Η εταιρία παραγωγής ήρθε σε επαφή με το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βέροιας στις αρχές Μαρτίου του 2020. Ύστερα από σειρά συνομιλιών προτάθηκε στους συντελεστές της εκπομπής η άντληση πληροφοριών από φορείς της Βέροιας, τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας (ΤΟΒ) και αγροτικούς συνεταιρισμούς ενώ συνέβαλλε στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών με στόχο την ταχεία ολοκλήρωση των γυρισμάτων».
Σε δηλώσεις του για την ολοκληρωμένη προσπάθεια και τη συνεργασία που επετεύχθη ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βασίλης Λυκοστράτης αναφέρει: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που η Βέροια γίνεται γνωστή παγκοσμίως μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής και στεκόμαστε εμπράκτως δίπλα σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία ανάδειξης του πλούτου της Βέροιας».
Η προβολή του ντοκιμαντέρ “Europe From Above” από το “National Geographic” με κεντρικό θέμα τον «Ανθισμένο Κάμπο της Βέροιας» αποτελεί εξαιρετική στιγμή για την πόλη, κατατάσσοντάς την στους προορισμούς με αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης στο ευρύ πλαίσιο αναγνωρισιμότητας σε διεθνές επίπεδο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments