Μια μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες εντάσσουν μια νέα κατηγορία θέσεων στα αεροπλάνα τους. Πρόκειται για την Premium Economy που είναι πολύ πιο άνετη από την οικονομική θέση ωστόσο δεν στοιχίζει τόσο ακριβά όσο η Business Class. Αφορά κυρίως στα μακρινά ταξίδια.
Η KLM Royal Dutch Airlines παρουσίασε πρόσφατα τη νέα Premium Comfort Class, μια ενδιάμεση καμπίνα που προσφέρει περισσότερο χώρο, πολυτέλεια, επιλογές, άνεση και ιδιωτικότητα σε σχέση με την Οικονομική θέση, σε χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την World Business Class.
Η Premium Comfort προσφέρει νέους τύπους καθισμάτων, όπως επίσης ξεχωριστή εξυπηρέτηση και προτάσεις φαγητού. Ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους, η χωρητικότητα της Premium Comfort Class θα κυμαίνεται από 21 έως 28 θέσεις, οι οποίες θα έχουν μεγαλύτερο φάρδος από τις κανονικές, θα προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, μεγαλύτερη οθόνη και υποπόδιο. Τα καθίσματα της Premium Comfort έχουν επίσης μεγαλύτερη ανάκλιση από τα καθίσματα της Οικονομικής θέσης.
Φαγητό
Στην Premium Comfort προσφέρεται επίσης ένα διαφορετικό concept στο φαγητό. Στις διηπειρωτικές πτήσεις θα σερβίρονται ένα ή δύο ζεστά γεύματα, ανάλογα με τη διάρκεια τους. Θα υπάρχει πάντα μια επιλογή από κρέας, ψάρι και χορτοφαγικά πιάτα. Μετά το γεύμα θα προσφέρεται στους επιβάτες καφές, τσάι, λικέρ και παγωτό. Μεταξύ των γευμάτων θα σερβίρεται επίσης μια ποικιλία από σνακς και κοκτέιλς, τα οποία έχουν υπάρξει ιδιαίτερα δημοφιλή στο παρελθόν στην World Business Class.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments