Η United Airlines επεκτείνει τις καθημερινές εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς τα αεροδρόμια New York/Newark και Washington D.C για το 2024, παρέχοντας περισσότερες επιλογές ταξιδιού για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από την Ελλάδα. Η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία ξεκινά τις πτήσεις από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη-Νιούαρκ μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 31 Μαρτίου και οι πτήσεις από την Αθήνα προς την Ουάσιγκτον αρχίζουν τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στις 15 Απριλίου Με αυτές τις επεκτάσεις των εποχικών πτήσεων και την εισαγωγή νέας καθημερινής εποχικής σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και του Σικάγο O’Hare στις 24 Μαΐου 2024, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα σχεδόν κατά 25% για το 2024.
Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Boeing 787-10, που διαθέτουν 44 θέσεις business με lie-flat κλίνες, 21 premium economy θέσεις, 54 Economy Plus θέσεις και 199 standard economy θέσεις.
Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Ουάσιγκτον, όπως και η νέα επερχόμενη εποχική σύνδεση με το Σικάγο O’Hare θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη Boeing 787-8, που διαθέτουν 28 business θέσεις, 21 premium economy θέσεις, 36 Economy Plus θέσεις και 158 standard economy θέσεις.
Η United εξυπηρετεί την Ελλάδα με θερινές εποχικές πτήσεις από το 2016, φέτος από τρεις πόλεις των ΗΠΑ, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments