Η κρουαζιέρα είναι αυτή που φέρνει πολλούς Αμερικανούς στη Μεσόγειο (και στη χώρα μας), καθώς αυτό το κομμάτι του πλανήτη είναι το πιο ενδιαφέρον για τις περιηγήσεις των κρουαζιερόπλοιων. Και αυτό γιατί εκτός από ομορφιές διαθέτει και ιστορία. Για το λόγο αυτό αυξάνονται σταδιακά οι πτήσεις από τις ΗΠΑ προς Μεσογειακούς προορισμούς, προκειμένου να μεταφέρουν Αμερικάνους στα κρουαζιερόπλοια που αναχωρούν από μεσογειακά λιμάνια.
Ωστόσο αυτό που έγινε προχθές Δευτέρα δεν είχε προηγούμενο. Πέντε αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, δυο διώροφα Airbus Α-380 και τρία Airbus Α-350 (φώτο), όλα της Singapore Airlines, πέταξαν την ίδια ώρα από το Λος Άντζελες για τη Βαρκελώνη. Όλες ήταν πτήσεις τσάρτερ ναυλωμένες από την ίδια εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μετέφεραν 1500 Αμερικανούς, οι οποίοι στη συνέχεια αναχώρησαν από το λιμάνι της Βαρκελώνης για κρουαζιέρα. Να θυμίσουμε πως το λιμάνι της Βαρκελώνης διαθέτει εξαιρετικές υποδομές και σύγχρονα τέρμιναλ κρουαζιέρας.
Αυτό δείχνει τη δυναμική της κρουαζιέρας ως τουριστικό προϊόν και μάλιστα αυτή την εποχή που προσπαθεί να βρει ξανά τον προ πανδημίας βηματισμό της.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments