Παρακολουθώντας τις τρέχουσες εξελίξεις (αύξηση κρουσμάτων Στρεπτόκοκκου), η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε Πρακτορεύσεις Ασφαλίσεων, κορυφαία στον χώρο των ταξιδιωτικών ασφαλίσεων, ανακοίνωσε πως προχώρησε σε «ειδική συμφωνία» με την INTERAMERICAN, ώστε στην κάλυψη των ακυρωτικών δαπανών να αποζημιώνονται και οι περιπτώσεις νόσησης από Στρεπτόκοκκο.
Ισχύει για τα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της ΑΝΑΞ με την κάλυψη covid.
Αυτό σημαίνει πως όσοι κλείσουν ένα ταξιδιωτικό πακέτο και δεν μπορέσουν να ταξιδέψουν λόγω νόσησης από στρεπτόκοκκο, θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποζημίωση που προβλέπουν οι όροι του συμβολαίου, είναι να προσκομίσει ο ασθενής εργαστηριακή εξέταση από διαγνωστικό κέντρο ή νοσηλευτικό ίδρυμα που να αποδεικνύει τη νόσησή του από τον συγκεκριμένο ιό, συνοδευόμενη από ιατρική γνωμάτευση στην οποία θα γίνεται σαφές από το γιατρό, ότι ο ασθενής δεν επιτρέπεται να συμμετάσχει στο προγραμματισμένο ταξίδι.
Η συγκεκριμένη ασφάλιση κοστίζει ελάχιστα και καλύπτει επιπλέον ότι μια ταξιδιωτική ασφάλιση (αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης, απώλεια ή καθυστέρηση παραλαβής αποσκευών, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ό,τι άλλο απρόοπτο συμβεί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).
Τα τουριστικά γραφεία έχουν ήδη ενημερωθεί για την συγκεκριμένη επέκταση στα προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης .

Τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:
Τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

Τούμπα
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments