Η Singapore Airlines θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων και θα φθάσει ή θα υπερβεί τα προ της πανδημίας επίπεδα σε πολλούς προορισμούς στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία έως το Μάρτιο του 2024. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, το Μπουσάν και η Σεούλ στη Νότια Κορέα, η Φουκουόκα, η Ναγκόγια και η Οσάκα στην Ιαπωνία, το Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ, η Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, το Σιέμ Ριπ στην Καμπότζη και η Ταϊπέι στην Ταϊβάν.
Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις με Airbus A380 προς την Αυστραλία κατά τη θερινή περίοδο (26 Μαρτίου έως 29 Οκτωβρίου 2023), υποστηρίζοντας την ισχυρή προβλεπόμενη ζήτηση προς αυτούς τους προορισμούς. Ως εκ τούτου, η Μελβούρνη θα αποκτήσει ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο A380 και το Σύδνεϋ ένα δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο A380.
Αναφορικά με την Ευρώπη, η Singapore Airlines θα επιστρέψει, έχει επανέλθει ή έχει υπερβεί τα επίπεδα συχνότητας πτήσεων πριν από την πανδημία στους ακόλουθους προορισμούς: Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Παρίσι, Ρώμη και Ζυρίχη.
Από τις 15 Μαΐου 2023, θα πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Φρανκφούρτη-Νέα Υόρκη (JFK) με το Boeing 777-300ER, αντί του Airbus A380.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments