Χαράματα στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία επιβιβάζουν αγουροξυπνημένους επιβάτες, φορτώνουν αποσκευές και αναχωρούν νωρίς νωρίς για την εκδρομή του τετραήμερου της 28ης Οκτωβρίου. Το ίδιο σκηνικό στη οδό Εγνατία, στη Βενιζέλου, στο λιμάνι και άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία αναχωρούν σταδιακά μεταφέροντας χιλιάδες επιβάτες.
Τα περισσότερα λεωφορεία θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη (πάνω από 100), αρκετά στις βαλκανικές πρωτεύουσες και το Ντουμπρόβνικ, κάποια στην κεντρική Ευρώπη, και κάποια άλλα σε προορισμούς στην Ελλάδα.
Ζωηρή είναι η κίνηση και στο αεροδρόμιο σε πτήσεις με προορισμούς την κεντρική και δυτική Ευρώπη (Παρίσι, Λονδίνο, Πράγα, Βερολίνο κλπ). Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και αύριο, ενώ κάποιες αναχωρήσεις ξεκίνησαν από χθες Τρίτη.
Το φετινό τετραήμερο της 28ης Οκτωβρίου ήταν πολύ καλό για τα τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας. Οι εκδρομές γέμισαν από νωρίς και μάλιστα πρώτες γέμισαν οι ακριβότερες, οι αεροπορικές.
Ο κόσμος φαίνεται να επανήλθε στα τουριστικά γραφεία περισσότερο απ’ ότι αυτό συνέβαινε πριν την πανδημία. Μένει στα τουριστικά γραφεία να δείξουν με την ποιότητα τους ότι ο οργανωμένος τουρισμός είναι μια εξαιρετική και συμφέρουσα λύση για κοντινές και μακρινές αποδράσεις.
Η φωτογραφία είναι από τις πρωινές αναχωρήσεις του τουριστικού γραφείου Mentor Travel Specialists

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments