«Αγκαλιά Γεμάτη Ελλάδα» είναι ο τίτλος της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, για την τουριστική της προβολή και προώθηση.
Στα πλαίσια της 86ης ΔΕΘ, εκπρόσωποι της Περιφέρειας παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη τη νέα καμπάνια. Η παρουσίαση έγινε εν πλω στον Θερμαϊκό, πάνω στο πλωτό Café Bar «Αργώ»
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο Μιχάλης Αμοιρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η Ειδική Σύμβουλος Περιφερειάρχη σε θέματα πολιτιστικών δράσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων και λειτουργίας Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, Ζωή Κοσμίδου, ο υπεύθυνος Τουριστικής Προβολής Γιώργος Σγούρος, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Φωτιάδου και η Αθανασία Τεκτονίδου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας.
Ο αντιπεριφερειάρχης Μιχάλης Αμοιρίδης δήλωσε: «η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι μια αγκαλιά γεμάτη Ελλάδα που προσφέρει το αυθεντικό, παραδοσιακό, τουριστικό προϊόν της Ελλάδας. Γεύσεις, μυρωδιές, αισθήματα, πολιτισμό, φυσικά πάρκα και τη Θρακομακεδονική Ριβιέρα. Υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το μοντέλο ήλιος και θάλασσα ενώ μπορεί κάποιος να απολαύσει όλα αυτά που προσφέρει η περιφέρεια σε εξαιρετική τιμή».
Από την πλευρά της η κα. Κοσμίδου, έκανε λόγο για έναν μοναδικό προορισμό, μια μικρή μεγάλη Ελλάδα που περιμένει τους επισκέπτες να έρθουν να γευτούν την θαλπωρή της, τις ομορφιές της, τα κρασιά της, τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει, ενώ ο κ. Σγούρος τόνισε ότι στόχος είναι τις εμπειρίες που έχουν βιώσει οι κάτοικοι της περιφέρειας να τις βιώσουν στην αυθεντικότητά τους και οι επισκέπτες. Τέλος η κα. Φωτιάδου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σας καλούμε να μας γνωρίσετε.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments