Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και συγκεκριμένα η νεοσύστατη επιτροπή αεροπορικού εισιτηρίου υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της τον νέο εμπορικό διευθυντή της Sky Express Γεράσιμο Σκαλτσά, στην πρώτη του επαφή με τα τουριστικά γραφεία. Μαζί του ήταν και ο Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος Key Account Manager της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.
Τα στελέχη της Sky Express ενημέρωσαν την επιτροπή για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εταιρεία που αφορά στις σχέσεις της με τα τουριστικά γραφεία, όπως η αναβάθμιση της Β2Β πλατφόρμας που είναι σε εξέλιξη, η στελέχωση των αντίστοιχων τμημάτων με επιπλέον προσωπικό, η διεύρυνση του δικτύου δικτύου, το πρόγραμμα κινήτρων προς τα τουριστικά γραφεία κλπ.
Από την μεριά της η επιτροπή ζήτησε καλύτερη επικοινωνία με τα τουριστικά γραφεία για την επίλυση των θεμάτων που προκύπτουν. Τονίσθηκε δε πως τα τουριστικά γραφεία θα στηρίζουν την Sky Express, όσο αυτή θα προσφέρει λύσεις και θα είναι κοντά σ΄αυτά.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η Sky Express στην επιτροπή σε γνωστό εστιατόριο της πόλης (φώτο).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments