Στο χώρο της φιλοξενίας επεκτάθηκε το γνωστό τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Athos Hellas. Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του το Sea & the City luxury apartments, ένας χώρος φιλοξενίας που αποτελείται από 7 δωμάτια και σουίτες. Οι περισσότερες έχουν θέα στο λιμάνι, τη θάλασσα και το συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα της πόλης. Τρεις από τις σουίτες διαθέτουν και τζακούζι που απογειώνουν την εμπειρία καθώς μπορείς να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα κάνοντας… υδρομασάζ..
Το Sea & the City luxury apartments, βρίσκεται στον 6ο όροφο στην Κουντουριώτη 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καθώς βρίσκεται στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της πόλης, είναι ιδανικό και γι΄αυτούς που επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για City break.
Κάθε δωμάτιο και σουίτα διαθέτει τη δική του κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη, καθιστώντας το Sea & the City luxury apartments ιδανικό για πολυήμερη διαμονή. Επίσης τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ότι θα κάνει τη διαμονή άνετη και ευχάριστη όπως εσπρεσιέρα, τηλεόραση με Netfilx κλπ. Ένα κρασί και σοκολατάκια περιμένουν την άφιξη κάθε πελάτη.
Το Sea & the City luxury apartments δεν διαθέτει ρεσεψιόν καθώς οι διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες.
Οι κρατήσεις γίνονται από τις γνωστές πλατφόρμες Airbnb, Booking, Expedia ή απευθείας στο Athos Hellas τηλ: 2310.284300.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments