Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Από προχθές Παρασκευή, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο. Το όνομα του ON Residence και βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης, στο κτίριο που ιστορικού εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα, που αναπλάστηκε και επεκτάθηκε. Για την ακρίβεια από το παλιό ιστορικό κτίριο έμειναν μόνο η πρόσοψη και κάποια στοιχεία του, ενώ προστέθηκαν πέντε ακόμη όροφοι.
Ανήκει στη γνωστή Θεσσαλονικιώτικη ξενοδοχειακή εταιρεία Tor Hotel Group δηλαδή Όμιλος Τορνιβούκα (Excelsior, City Hotel, Eagles Palace) και στην Grivalia Hospitality, μια μεγάλη επενδυτική εταιρεία με σημαντικό ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο που συνεχώς μεγαλώνει.
Πίσω από τις 60 πόρτες του ON Residence, υπάρχουν εννέα σουίτες και 51 δωμάτια διαφόρων κατηγοριών. Οι σουίτες βρίσκονται στους δυο πρώτους ψηλοτάβανους ορόφους του κτιρίου και όλες έχουν θέα στο Θερμαϊκό. Η μεγάλη προεδρική σουίτα βρίσκεται στον 6ο όροφο..
Στα ψηλοτάβανα άνετα δωμάτια με τις γύψινες διακοσμήσεις, κυριαρχούν οι κλασικές γραμμές χωρίς ωστόσο να λείπουν οι σύγχρονες ανέσεις. Τα περισσότερα έχουν μπαλκόνια με υπέροχη θέα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και το καθηλωτικό ηλιοβασίλεμα της.
Στον ημιώροφο του κτιρίου βρίσκονται το σαλόνι του ξενοδοχείου, χώρος εταιρικών συνεδριάσεων και business center. Το μικρό γυμναστήριο βρίσκεται στο υπόγειο ενώ στο ισόγειο λειτουργούν το ιστορικό εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα (αναφερθήκαμε αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση (https://omorfataxidia.gr/eidiseis/xenodochiaka/estiatorio-olympos-naoysa-kai-i-istoria-synechizetai-deite-fotografies/?fbclid=IwAR2uX_EZ0AXv_bW2KY6EYBi2a6Be-Ja3Ab0UyFiVo00FgBKtoPYtMmPUiXs  ) και το Tiger Loop Bar που υπόσχεται μοναδικά κοκτέιλ τα οποία επιμελείται ο βραβευμένος bartender Αχιλλέας Πλακίδας.
Ένα ακόμη μπαρ ετοιμάζεται στο roof του ξενοδοχείου και αναμένεται να είναι έτοιμο τον Ιούνιο. Θα είναι private καθώς η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου και σε μέλη ενός κλαμπ που δημιουργείται.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments