Μπορεί οι σχέσεις ανάμεσα στην Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και την Aegean συχνά πυκνά να περνούν τις κρίσεις τους, ωστόσο ήταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλον.
Σήμερα σε γεύμα που παρέθεσε η Aegean στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, ανακοινώθηκε πως θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της για τον επόμενο χρόνο.
Από την Aegean παραβρέθηκαν ο Διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο Στέφανος Σαδόπουλος, η διευθύντρια του γραφείου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη πωλήσεων σε βόρεια Ελλάδα και Βαλκάνια Ειρήνη Σιδηροπούλου και στελέχη του γραφείου της Aegean στη Θεσσαλονίκη.
Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαδόπουλου και της κας Σιδηροπούλου με τον κ. Θεολόγη για ανταλλαγή δώρων και ευχών ενόψει των Χριστουγέννων.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την χορηγία της Aegean, λέγοντας πως “αυτή τη δύσκολη εποχή για τον κλάδο μας, η Ένωση χρειάζεται δυνάμεις για να παλέψει για τα προβλήματα που βασανίζουν όλους τους συναδέλφους μας, προβλήματα που είναι πολλά και δύσκολα. Με την Aegean σε πολλά συμφωνούμε, σε πολλά διαφωνούμε, αλλά στα δύσκολα είναι πάντα κοντά μας και την ευχαριστούμε γι΄αυτό”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments