Όλοι θα συμφωνείτε ότι το ζήτημα του καλού ύπνου είναι κάτι που δεν μπορούμε να το παίρνουμε στα ελαφρά, εφόσον μιλάμε -χονδρικά- για το… ένα τρίτο της ζωής μας. Η Snooze Mattress φροντίζει ώστε να ξυπνάμε με την πολυπόθητη αίσθηση ότι «χορτάσαμε ύπνο». Διαθέτει ποικιλία ανατομικών στρωμάτων και μαξιλαριών, για όλα τα γούστα και για όλες τις σκελετικές και αυχενικές ιδιαιτερότητες.
Πλέον διαθέτει και ένα εντυπωσιακό κατάστημα λιανικής, το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε. Πέρα από το εξαιρετικό διάκοσμο και το «ζεστό’, φιλικό περιβάλλον, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε στρώματα και μαξιλάρια, παίρνοντας μια γεύση από την ποιότητα των υλικών που έχει επιλέξει η Snooze, προκειμένου ο ύπνος να μην είναι μια ταλαίπωρη διαδικασία, αλλά να σας παρέχει την ξεκούραση που χρειάζεστε.
Η διεύθυνση του καταστήματος είναι Αγνώστου Στρατιώτου 26-28, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη.
Για όλους τους αναγνώστες της σελίδας Omorfa Taxidia η Snooze παρέχει εκπτωτικό κουπόνι 10% για κάθε αγορά. Το κουπόνι ισχύει τόσο για διαδικτυακές αγορές, όσο και για αγορές μέσα στο κατάστημα. Σε διαδικτυακές αγορές χρησιμοποιείστε τον κωδικό “taxidia 10”. Σε αγορές εντός του καταστήματος πείτε απλά ότι είδατε την προσφορά στα omorfa taxidia. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments