Η Qatar Airways και η μητρική εταιρεία της British Airways, η International Airlines Group (IAG), ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα την σύναψη κοινής επιχειρηματικής συμφωνίας, που θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Οκτωβρίου.
Η συμφωνία θα ωφελήσει τους επιβάτες των δύο εταιρειών προσφέροντας περισσότερες επιλογές πτήσεων και ναύλων, ενισχυμένο δίκτυο και μεγαλύτερα οφέλη για τα μέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών.
Η συνεργασία μεταξύ της Qatar Airways και της British Airways θα επιτρέψει στις δύο αεροπορικές εταιρείες να παρέχουν στους επιβάτες καλύτερη συνδεσιμότητα μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου, Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η συμφωνία θα δώσει τη δυνατότητα στις δύο αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν πτήσεις κοινού κώδικα σε όλες τις απευθείας πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ντόχα, κίνηση που θα προσφέρει στους πελάτες ένα διευρυμένο δίκτυο δρομολογίων με περισσότερους από 70 προορισμούς. Από τη νέα συνεργασία οι επιβάτες θα μπορούν να αξιοποιήσουν συνολικά επτά καθημερινές απευθείας πτήσεις μεταξύ των αεροδρομίων του Λονδίνου και τη Ντόχα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments