Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η διαδικτυακή παρουσίαση της πλατφόρμας Voyago που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Την παρακολούθησαν τουριστικοί πράκτορες, αρχηγοί εκδρομών και ξεναγοί από τη Θεσσαλονίκη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Τρίπολη, τις Σέρρες, το Κιλκίς, την Καστοριά, την Ορεστιάδα και άλλες περιοχές της χώρας καθώς και από την Ρώμη.
Η δημιουργός της Voyago, η Σάντυ Πυρετζίδου, η οποία αξιοποίησε την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των τουριστικών γραφείων, έκανε αναλυτική παρουσίαση της πλατφόρμας και των δυνατοτήτων της. Ακολούθησε μακρά συζήτηση με τους συμμετέχοντες από την οποία προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου η πλατφόρμα να αποκτήσει επιπλέον δυνατότητες.
Αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά διαδικτυακών παρουσιάσεων που θα ακολουθήσουν και στις οποίες θα προσκληθούν να παρακολουθήσου όλοι οι συνδρομητές της πλατφόρμας στην οποία μέχρι στιγμής συμμετέχουν 215 γραφεία, 80 τουριστικά λεωφορεία και 25 αρχηγοί εκδρομών αριθμός που συνεχώς αυξάνεται.
Θυμίζουμε πως η χρήση της πλατφόρμα που απαντά στο Voyago.gr, απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του τουρισμού (B2B) και όχι στο ταξιδιωτικό κοινό και:
Δίνει την ευκαιρία στα τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τα άλλα τουριστικά γραφεία, για τις εκδρομές που οργανώνουν, μόνιμα ή περιστασιακά, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως επίσης και το πλήρες πρόγραμμα κάθε εκδρομής.
Δίνει τη δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία που μισθώνουν σε τρίτους τουριστικά λεωφορεία, να ενημερώνουν για τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων τους με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και δυνατότητες κάθε λεωφορείου.
Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αρχηγούς εκδρομών και διπλωματούχους ξεναγούς, να ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα αλλά και τους προορισμούς στους οποίους ειδικεύονται.
Περισσότερες πληροφορίες: Σάντυ Πυρετζίδου sandy@voyago.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments