Το ελληνικό κρασί της Νεμέας, η παραδοσιακή μας κουζίνα, αλλά και το φυσικό κάλος του Νομού Κορίνθου, έχουν την τιμητική τους σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του έγκριτου σουηδικού online Περιοδικού COUNTRYSMART, όπως και στο αντίστοιχο έντυπο ετήσιο περιοδικό πολυτελείας, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο.
Πρόκειται για εξαιρετική προβολή, που προέκυψε σε συνέχεια ταξιδίου εξοικείωσης, που οργάνωσε ο ΕΟΤ Σκανδιναβίας σε Αθήνα, Λουτράκι, Κόρινθο, Βραχάτι Κορινθία και Νεμέα με σκοπό την προβολή προορισμών που συνδυάζουν την γαστρονομία, τον ιαματικό τουρισμό αλλά και της φυσικές ομορφιές της περιοχής.
Το συγκεκριμένο 20σέλιδο αφιέρωμα για τους προαναφερόμενους προορισμούς, συγκέντρωσε πάνω από 1,8 εκ. Views και φιλοξενείται στο σύνδεσμο:http://online.flipbuilder.com/evvb/aglq/mobile/index.html σελ. 34 έως και 53.
Η μεγάλη αναγνωσιμότητα του θέματος, αλλά και η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Σκανδιναβίας, οδήγησε τους ιδιοκτήτες του περιοδικού, να εντάξουν ένα απόσπασμα (7) σελίδων, από το Online αφιέρωμα του 2019, στην πολυτελή ετήσια έκδοση των 238 σελίδων, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά σε κυκλοφορία φέτος και η οποία κυκλοφόρησε τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments