Η Ρόδος φαίνεται πως θα είναι η πρώτη περιοχή της χώρας μας που θα ευνοηθεί από το άνοιγμα των συνόρων στους Ισραηλινούς τουρίστες. Ήδη είναι προγραμματισμένα να φτάσουν στα μέσα Μαρτίου 17 τσάρτερ από το Ισραήλ, επ΄ ευκαιρίας του εβραϊκού Πάσχα, μεταφέροντας πάνω από τρεις χιλιάδες τουρίστες στη Ρόδο. Αυτός είναι ο λόγος που κάποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν στη Ρόδο στα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο μετά την αναχώρηση των Ισραηλινών θα κλείσουν και πάλι για να ξανανοίξουν για την θερινή περίοδο στα μέσα Μαΐου.
Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη επίσκεψη στο Ισραήλ του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται να συμφωνήθηκε το άνοιγμα των συνόρων στους Ισραηλινούς μετά τη λήξη του lockdown στην Ελλάδα, χωρίς τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν σήμερα για όλους όσους εισέρχονται στη χώρα μας, δηλαδή τεστ 72 ωρών και υποχρεωτική καραντίνα.
Και αυτό γιατί ο εμβολιασμός στο Ισραήλ προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς, περιορίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού, επισπεύδοντας την πολυπόθητη ανοσία.
Αν τελικά δεν συμβούν και άλλες δυσάρεστες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας, τότε αναμένεται μετά το lockdown μια σταθερή ροή ισραηλινών τουριστών προς ελληνικούς προορισμούς.
Στη Θεσσαλονίκη που οι Ισραηλινοί αποτελούν την πιο σημαντική ξένη αγορά, κάποια ξενοδοχεία που τώρα είναι κλειστά, σκοπεύουν να ανοίξουν με το άνοιγμα των συνόρων στους Ισραηλινούς…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments