Γράφει ο Akis Dimarco

Παρά το γεγονός ότι η Easyjet δραστηριοποιείται εποχικά στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο Λούτον, με το βάρος να πέφτει στο δρομολόγιο προς Λονδίνο Gatwick που εκτελείται όλο το χρόνο, εντούτοις, η εταιρεία αποφάσισε να ισχυροποιήσει περαιτέρω την θέση της στο αεροδρόμιο του Λούτον απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο, την Wizzair. Έτσι η Easyjet μεταθέτει νωρίτερα την έναρξη του δρομολογίου, από τέλη Ιουνίου στα τέλη Μαρτίου, με τις πτήσεις να ξεκινάνε στις 30 Μαρτίου και να εκτελούνται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο. Συγκεκριμένα, η Easyjet θα αναχωρεί Τρίτη και Τετάρτη στις 17:15 από Λούτον με άφιξη στις 22:40 στην Θεσσαλονίκη, και την Πέμπτη στις 15:40 με άφιξη στις 21:05. Αντιστοίχως, θα αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 23:20 και στις 21:45. Τον Ιούλιο προστίθεται και 4η εβδομαδιαία βραδινή πτήση, κάθε Πέμπτη.
Εκτός από το δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη, o πορτοκαλί κολοσσός θα ξεκινήσει νωρίτερα, δηλαδή τέλη Μαρτίου, και τις πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο. Όλα αυτά στην περίπτωση που η κατάσταση με το θέμα του κορωνοϊού ομαλοποιηθεί και μας επιτρέψει ως χώρα να “ανοίξουμε” κανονικά προς τους τουρίστες, με την έναρξη της εαρινής σεζόν.
Στην γραμμή από Θεσσαλονίκη προς Λούτον δραστηριοποιείται και η Wizzair, η οποία πετάει όλο το χρόνο, δυο φορές την εβδομάδα στις 12:40. Οι εταιρείες χαμηλού κόστους δίνουν την δυνατότητα στους επιβάτες να εκδίδουν εισιτήρια μονής διαδρομής και να συνδυάζουν μέρες και ώρες πτήσεων, και από τις δύο εταιρείες, οι οποίες ταιριάζουν καλύτερα στο ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments