Η Blue Air, συμμετείχε φέτος ενεργά στο αεροπορικό show που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αττική, το Athens Flying Week.
Oι 200.000 περίπου θεατές, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν, να επισκεφτούν και να φωτογραφίσουν από κοντά ένα αεροσκάφος τύπου Boeing 737-700 που πραγματοποίησε προσγείωση, απογείωση, low pass πάνω από την πίστα του αεροδρομίου, και μικρή στάση στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.
Μάλιστα κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, συνοδευόταν από δύο μαχητικά αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Mirage, προσφέροντας μοναδικό θέαμα στους παρευρισκομένους.
H Blue Air είναι μια νέα σχετικά αεροπορική εταιρία με 12 χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης. Σήμερα εξυπηρετεί 70 προορισμούς με απευθείας πτήσεις εντός της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα η Αεροπορική Εταιρία συνδέει με 14 πτήσεις την εβδομάδα την Αθήνα με την Λάρνακα, και 5 πτήσεις την Θεσσαλονίκη με την Λάρνακα.
Επίσης την θερινή περίοδο πραγματοποιεί δύο δρομολόγια από Αθήνα για Τορίνο (Ιταλία), και από Αθήνα για Κωστάντζα (Ρουμανία) με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις αντίστοιχα.
H Blue Air επιχειρεί με έναν στόλο που αποτελείται από 24 αεροσκάφη τύπου Boeing 737, είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό της IOSA (IATA Operational Safety Audit), όσον αφορά τα υψηλά επιχειρησιακά standards λειτουργίας της Αεροπορικής Εταιρίας, και είναι μέλος της ΙΑΤΑ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments