Τον Φεβρουάριο του 2021 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που η SKY express άνοιξε τα φτερά της για την Ευρώπη με αρχή την Κύπρο, δημιουργώντας ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα που συνδέει δεκάδες χιλιάδες επιβάτες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Mέσα στο 2021 την SKY express υποδέχθηκαν οι Βρυξέλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη και η Λάρνακα, η Νάντη, η Λυών, η Λιλ, το Αμβούργο, το Ντόρτμουντ και το Άμστερνταμ.
Πλέον, το επιβατικό κοινό έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές και δρομολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ η ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της χώρας, επηρεάζει θετικά τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα σε δύσκολες εποχές. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες με τον πιο σύγχρονο και πιο “πράσινο” στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.
Όπως τονίζει ο Ιωάννης Γρύλος, Επικεφαλής της SKY express: “Η SKY express μεγάλωσε, δυνάμωσε, άνοιξε τα φτερά της. Είμαστε υπερήφανοι που εδώ και ένα χρόνο τα αεροπλάνα μας συνδέουν την πατρίδα μας με σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά και για την ανταπόκριση των επιβατών που για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Έτσι θα συνεχίσουμε.”

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments