Ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή; Για όποιο λόγο κι αν το κάνετε χρειάζεστε ένα ξενοδοχείο για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ώστε να είστε έτοιμοι την επόμενη ημέρα.
Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας ξενοδοχείων 9h hours στην Ιαπωνία ( Κιότο, Σεντάι και Αεροδρόμιο Ναρίτα), λένε πως ο άνθρωπος χρειάζεται τρεις βασικές δράσεις και ακριβώς εννέα ώρες για επανακτήσει τις δυνάμεις του. Μία ώρα για περιποίηση ντους κτλ, επτά ώρες για ύπνο και άλλη μία ώρα για ετοιμασία στο ντύσιμο κ.α. Σύνολο εννέα ώρες !
Η φιλοσοφία είναι να σας προσφέρουν μια ιδανικά απλή αστική διαμονή σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Τα δωμάτια -αν θα τα λέγαμε έτσι- είναι κάψουλες που απλά κοιμάστε, τα ντους και οι τουαλέτες είναι κοινόχρηστα, όλα σε απλές λιτές και καθαρές γραμμές, ενώ επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει ξεχωριστούς ορόφους για τους άνδρες και τις γυναίκες. Ο κυριότερος λόγος να τα προτιμήσετε είναι ο οικονομικός καθώς στην Ιαπωνία τα κανονικά ξενοδοχεία είναι πανάκριβα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments