Η πρωτεύουσα της Πολωνίας Βαρσοβία, δεν έχει θάλασσα και αμμουδερές παραλίες. Έχει όμως τον ποταμό Βιστούλα ή Wisla όπως τον ξέρουν οι Πολωνοί, ο οποίος και διασχίζει την πόλη. Επιπλέον έχει και ανθρώπους που αγαπούν τη διασκέδαση, αλλά και εκμεταλλεύονται στο μέγιστο βαθμό ότι έχουν στον τόπο τους.
Έτσι στις όχθες του ποταμού, έχουν δημιουργηθεί χώροι -κυρίως την περίοδο του καλοκαιριού- για να περάσουν καλά ντόπιοι και επισκέπτες κάθε ηλικίας.
Δεκάδες μικρά beach bar, καντίνες, πεζόδρομοι ή ποδηλατόδρομοι, μικρά εστιατόρια και καφέ, παιδότοποι και φουσκωτές πισίνες με διάφορες δραστηριότητες κτλ, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε θαλάσσιες ακτογραμμές της Μεσογείου ή άλλων προορισμών.
Υπάρχουν σημεία για να νοικιάσετε ποδήλατο και να απολαύσετε μια τεράστια βόλτα στις όχθες του ποταμού, αλλά και παγκάκια για να φορτίσετε το κινητό σας ! Τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες οι Πολωνοί κάνουν ηλιοθεραπεία, παίζουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και μπητς βόλλευ, ή απλά απολαμβάνουν μια παγωμένη μπύρα με φίλους. Τις νυχτερινές ώρες η ένταση ανεβαίνει και η περιοχή μετατρέπεται σε ένα τεράστιο club με μουσική, χορό και μπόλικο κέφι.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments