Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Κάποιοι νομίζουν πως στις Μαλδίβες ο χρόνος κυλά βαρετά και πως αν δεν είσαι με το “ολόφρεσκο” ταίρι σου, θα βαρεθείς αφόρητα. Δεν είναι αλήθεια αυτό καθώς στις Μαλδίβες ο χρόνος κυλά απίστευτα συναρπαστικά καθώς μπορείς να βιώσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες, ίσως για μια και μόνη φορά στη ζωή σου. Και αυτό όχι μόνο λόγω της μοναδικής άνεσης και πολυτέλειας που προσφέρουν τα εκπληκτικά resort, αλλά και με τις εκατοντάδες δραστηριότητες που έχεις να επιλέξεις για να κάνεις τις μέρες τις παραμονής σου εκεί. Άλλες με χρέωση και άλλες χωρίς επιπλέον χρέωση.
Δραστηριότητες πάνω και κάτω από το νερό, άλλες που απασχολούν το σώμα και την ψυχή και άλλες που σου δίνουν την αίσθηση πως βρίσκεσαι εκεί που θα ήθελες να είσαι για πάντα.
Πέρα από όλα αυτά, είναι και οι καθημερινές εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι άνθρωποι των ξενοδοχείων προκειμένου να κάνουν το χρόνο να περνά πιο ευχάριστα και συναρπαστικά. Όπως ένα απρόσμενο πάρτι στην αμμουδιά την ώρα του δειλινού. Ξαφνικά στήνονται τραπέζια ακόμη και μέσα στη θάλασσα, μπαρ με ποτά και σνακ, dj που παίζει την ανάλογη μουσική, πολυθρόνες για μασάζ την ώρα που βλέπεις το ηλιοβασίλεμα, και η ατμόσφαιρα γίνεται μαγική. Και καθώς είναι απρόσμενα, είναι αυτά που θυμάσαι και διηγείσαι μια ζωή…
Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, δεν είναι μόνο ζευγάρια οι πελάτες που παίρνουν μέρος σ΄αυτό το sunset party έκπληξη, αλλά και οικογένειες, παρέες ακόμη και μονοί και μόνες…

Info…
Το συγκεκριμένο ήταν το resort Kurumba, ένα από τα ωραιότερα των Μαλδίβων, μόλις μισή ώρα απόσταση με σκάφος από το αεροδρόμιο και την πρωτεύουσα Μάλε.
Στις Μαλδίβες πήγαμε με το τουριστικό γραφείο Exotic Tours (www.exotictours.gr) που όπως δηλώνει και το όνομα του ειδικεύεται στους μακρινούς εξωτερικούς προορισμούς.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments