Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετική ποικιλομορφία στο φυσικό της περιβάλλον και αυτό θα μπορούσε να το αναδείξει ακόμη καλύτερα ο σιδηρόδρομος.
Αρκετές φορές σε παλιότερες αναρτήσεις, σας έχουμε παρουσιάσει εντυπωσιακά τουριστικά θεματικά τραίνα από πολλές χώρες του κόσμου, οι οποίες έχουν πάρει τον τουρισμό στα σοβαρά.
Τραίνα ειδικά διασκευασμένα για να βλέπετε το εξωτερικό τοπίο στο μέγιστο βαθμό, άλλα υπερσύγχρονα και άλλα παραδοσιακά με μνήμες και εικόνες του παρελθόντος. Κάποια προσφέρουν ειδικές παροχές στη γαστρονομία, το κρασί, η παρουσιάζουν την κάθε περιοχή με έναν διαφορετικό τρόπο για να εντυπωσιάσουν τον ταξιδιώτη.
Ένα ακόμη τέτοιο τραίνο, υπάρχει στην Ιαπωνία με στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών για να γνωρίσουν αυτή την όμορφη και ενδιαφέρουσα χώρα.
Στα δυο μόνο βαγόνια χωρούν συνολικά σαράντα πέντε επιβάτες, αφού καταβάλουν έκαστος 125 ευρώ αν θέλουν και να γευματίσουν, ή 50 ευρώ για απλή μετάβαση.
Το συγκεκριμένο τραίνο δεν αποτελεί σταθερό μέσο μεταφοράς, αλλά κινείται μόνο για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά των τουριστών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments