Το Nimmo Bay Wilderness Resort βρίσκεται στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας στον Καναδά. Είναι θέρετρο το οποίο θα λέγαμε πως είναι ” για άλλα γούστα” ! Διότι θέλει να προσφέρει στον επισκέπτη μια εντελώς διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία. Εκεί θα ζήσετε ιδιαίτερες στιγμές απομόνωσης μαζί με ελάχιστους ακόμη ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς καταφυγίου άγριας φύσης.
Το Nimmo Bay Wilderness Resort αρχικά φτιάχτηκε πριν τριάντα περίπου χρόνια, για όσους ασχολούνταν με την ερασιτεχνική αλιεία ή αναζητούσαν την περιπέτεια. Με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ένα θέρετρο υψηλών παροχών, προσφέροντας επιπλέον εκτός από το ψάρεμα, την πεντάστερη διαμονή και εξαιρετική κουζίνα με έμφαση φυσικά στα ψάρια όπως ο σολομός και η πέστροφα.
Είναι τοποθετημένο στους πρόποδες του Mount Stephens κατά μήκος της ακτής της Great Bear Rainforest στην Βρετανική Κολομβία. Ο κύριος τρόπος πρόσβασης εκεί είναι τα ελικόπτερα, αλλά μπορείτε να φτάσετε και με σκάφος ή υδροπλάνο.
Το Nimmo Bay Wilderness Resort είναι χτισμένο σε αρμονία με τη φύση, ενώ αυτό που θα ζήσετε είναι η απόλυτη γαλήνη και ηρεμία, μακριά από όλους και από όλα…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments