Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Το Ammoa Luxury Hotel Spa Resort είναι ένα πεντάστερο resort νέας γενιάς, από αυτά που δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται τα τελευταία χρόνια στη Χαλκιδική, αναβαθμίζοντας το τουριστικό της προϊόν.
Βρίσκεται στη γνωστή παραλία του Αϊ Γιάννη στη Σιθωνία και υποδέχθηκε τους πρώτους πελάτες του το καλοκαίρι του 2022. Διαθέτει 174 δωμάτια όλων των τύπων μέσα στα οποία βρίσκονται περίπου 400 κρεβάτια. Τα ισόγεια δωμάτια διαθέτουν δική τους πισίνα.
Το κεντρικό κτίριο και τα μπανγκαλόου περικλείονται από μια καλοφροντισμένη κατάφυτη έκταση με πολύ πράσινο, αιωνόβιες ελιές και χιλιάδες πολύχρωμα λουλούδια που ενισχύουν το τοπίο και ξεκουράζουν το μάτι.
Το Ammoa Luxury Hotel Spa Resort διαθέτει επίσης μεγάλο οργανωμένο κέντρο ευεξίας με κλειστή πισινά, το οποίο διαχειρίζεται η εξειδικευμένη εταιρεία Idolo. Διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και χώρους γυμναστικής.
Για τα μικρά παιδιά είναι ένας μικρός παράδεισος καθώς έχει πολλά για αυτά, από παιδικές πισίνες, παιδική χαρά, kids club και άφθονο χώρο να κινηθούν ελεύθερα. Στο kids club παιδαγωγοί απασχολούν τα παιδιά προκειμένου οι γονείς να αφιερώσουν λίγο χρόνο μεταξύ τους.
Έκτος από το κεντρικό εστιατόριο, το Ammoa διαθέτει την ταβέρνα “Κύμα”, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, που δέχεται όχι μόνο τους πελάτες του ξενοδοχείου αλλά και εξωτερικούς πελάτες που θέλουν να απολαύσουν τα θαλασσινά τους σε ένα ήρεμο περιβάλλον με συνθήκες άνεσης και πολυτέλειας.
Συμπερασματικά το Ammoa Luxury Hotel Spa Resort είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα resort που έχουμε επισκεφτεί, καθώς όλα είναι στα ποδιά σου, δηλαδή λίγα βήματα από την πόρτα του δωματίου σου. Το μεγάλο άνετο λόμπι, το εστιατόριο, οι εντυπωσιακές πισίνες και το κυριότερο η μαγευτική παραλία. Κοντολογίς βάζεις το μαγιό σου κατά την άφιξη και το βγάζεις στην αναχώρηση. Δηλαδή ξεκούραστες διακοπές.

Info…
Στο Ammoa Luxury Hotel Spa Resort πήγαμε στα πλαίσια ενός δημοσιογραφικού ταξιδιού που οργάνωσε η Epi Direct, η βραβευμένη εταιρία επικοινωνίας και μάρκετινγκ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments