Αύριο Σάββατο 23 Μαρτίου, το αεροδρόμιο της Αθήνας, σε μια συμβολική κίνηση, θα διακόψει τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30, σβήνοντας τα φώτα και συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wide Fund for Nature) «η Ώρα της Γης» (Earth Hour).
Στο ίδιο διάστημα, θα μειωθεί και ο φωτισμός στα κτίρια του αεροδρομίου, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους της υποδομής.
Ανακοινώσεις θα γίνονται συνεχώς στον Κεντρικό Αεροσταθμό για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και την ενεργό συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Τέλος, σε οθόνες του Κεντρικού Αεροσταθμού θα προβάλλεται το επίσημο video της πρωτοβουλίας “Earth Hour”. Παράλληλα, ο ΔΑΑ ενθαρρύνει όλο το προσωπικό του αεροδρομίου να συμβάλει ατομικά στην «Ώρα της Γης», μειώνοντας ή σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι. Στη συμβολική αυτή κίνηση για την κλιματική αλλαγή, συμμετέχουν επίσης το κατάστημα ΙΚΕΑ, το ξενοδοχείο Sofitel, και πολλά άλλα μέλη της αεροδρομιακής κοινότητας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments