Η σημερινή “δική σας ανταπόκριση”, μας έρχεται από το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού στη Δράμα. Μας την έστειλε ο Ανδρέας Μπατσίλας και μας γράφει:
«Η Ελλάδα σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι δεν είναι μόνο όμορφες παραλίες, αλλά έχει και πολύ όμορφα βουνά που προσφέρουν μαγικές χειμωνιάτικες εικόνες! Το ακόλουθο βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από το προηγούμενο Σάββατο στο βουνό και την πρώτη φορά που ανέβηκα στο Φαλακρό, ένα πολύ ιδιαίτερο βουνό που παρότι δεν έχει ούτε ένα δέντρο στις πλαγιές του, προσφέρει τις πιο σαγηνευτικές θεάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν το μάτι ακόμα και του πιο απαιτητικού ταξιδευτή. Κατακόρυφοι γκρεμοί, άγρια βράχια, ένας κρατήρας ηφαιστείου αλλά και πανοραμική θέα στα γύρω βουνά συνθέτουν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Επίσης ίσως αξίζει να αναφέρω ότι όλα αυτά είναι προσβάσιμα και στον απλό, μη χιονοδρόμο, ταξιδιώτη, καθώς στην κορυφή του βουνού υπάρχει σαλέ με μπαλκόνι και θέα.
Το Φαλακρό βρίσκεται κοντά στη Δράμα και είναι μόλις δύο ώρες από την Θεσσαλονίκη. Αντίθετα με τα άλλα βουνό στην ίδια απόσταση είναι σχετικά φθηνότερο και έχει λιγότερη επισκεψιμότητα, γεγονός πολύ θετικό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ καθώς οι ουρές στα λιφτ είναι μικρότερες από οπουδήποτε αλλού έχω πάει σαββατοκύριακο στην Ελλάδα!
Δείτε το σχετικό βίντεο που ετοίμασα:https://www.youtube.com/watch?v=xr9pSiWBDbE
Αν απολαύσατε το βίντεο και θέλετε να δείτε άλλου τέτοιου είδους μικρές ταινίες μπορείτε να πατήσετε τον σύνδεσμο και να με ακολουθήσετε στο YouTube : https://goo.gl/11AWh0»
Περιμένουμε και τις “δικές σας ανταποκρίσεις” από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Λίγες (δικές σας) φωτογραφίες ή βίντεο και μια μικρή περιγραφή, για να μοιραστούμε όλοι τις εμπειρίες που βιώσατε και έχουν τουριστικό ή δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Στείλτε στο inbox ή στο mail: dortv100@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments