Η ανάπτυξη έρχεται μόνο με έργα και ποτέ μόνο με λόγια. Στον δε τουρισμό, αν θέλεις μεγάλα πράγματα θα πρέπει να δώσεις μεγάλα πράγματα. Στην Κύπρο αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά. Έτσι το Σάββατο, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης,  εγκαινίασε  στη Λεμεσό ένα ακόμη έργο, που όχι μόνο θα κάνει την ζωή των κατοίκων ομορφότερη αλλά θα βοηθήσει πολύ και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Πρόκειται για την ανάπλαση του παλιού Λιμανιού της πόλης που πλέον έχει μεταβληθεί σε ένα χώρο πολιτισμού, εκθέσεων, περιπάτου, χαλάρωσης, διασκέδασης, εργασίας. Μαζί με την μαρίνα της Λεμεσού που βρίσκεται δίπλα, και εγκαινιάστηκε πριν δυο χρόνια, συμπληρώνουν το πανέμορφο και πλήρως αξιοποιημένο θαλάσσιο μέτωπο της Λεμεσού.
Αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο τουρισμού Σπύρο Πέγκα, τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Στάθη Παντελίδη και στελέχη του Δήμου, επισκέφτηκαν την Λεμεσό με την οποία ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι αδελφοποιημένος.
Τους υποδέθηκε ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου επικεφαλής αντιπροσωπείας του τοπικού Δήμου, ο οποίος και ξενάγησε τους θεσσαλονικείς στο παλιό λιμάνι. Στο γεύμα εργασίας που προηγήθηκε, ανάμεσα στις δυο πλευρές συμφωνήθηκε συνεργασία σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης και προώθησης.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments