Μπορεί ο Ελληνικός λαός να έχει πάρει ήδη θέση μπροστά στις τηλεοράσεις καθώς σε λίγη ώρα ξεκινά ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor, ωστόσο ο λαός της Νορβηγίας ξεμπέρδεψε νωρίς νωρίς. H δίκη του τηλεοπτική σειρά τύπου survivor ολοκληρώθηκε για φέτος. Δεν γυρίστηκε σε κάποια εξωτική παραλία αλλά στην πανέμορφη Μεσσηνία όπου το τοπίο δεν είναι μόνο όμορφο αλλά εναλλάσσεται και συναρπάζει.

Καθώς ο μεγάλος τελικός που έσπασε τα κοντέρ στην νορβηγική τηλεόραση γυρίστηκε μεταξύ άλλων και στο αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης δεν χάσαμε την ευκαιρία να τσακωθούμε μεταξύ μας. Δεν είναι δύσκολο καθώς αυτά στη χώρα μας τα παρακινεί η παραδημοσιογραφία η οποία δίνει βήμα σε κάθε απίθανο που για να κερδίσει λίγη δημοσιότητα για μελλοντική χρήση, είναι έτοιμος να κατηγορήσει τους πάντες για τα πάντα.

Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια κάποιοι θεώρησαν προσβολή το γύρισμα μιας τηλεοπτικής σειράς αυτού του είδους σε ένα αρχαίο στάδιο και άλλοι ότι κινδυνεύει να καταστραφεί από τη διαδικασία των γυρισμάτων.

Τα γελοία επιχειρήματα τους βρίσκουν μια στρατιά καχύποπτων να τα ασπαστούν. Άλλωστε είναι πασπαλισμένα με μπόλικη δόση συνωμοσιολογίας, ξενοφοβίας και ημιμάθειας. Δηλαδή η τέλεια συνταγή για τον μέσο Έλληνα του καναπέ που μετά από τόσα χρόνια συστηματικής αποβλάκωσης καταπίνει αμάσητο ότι του σερβίρουν τα τηλεοπτικά καφενεία.

Ωστόσο τα γυρίσματα έγιναν, τα επεισόδια προβλήθηκαν στην νορβηγική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία και η τουριστική Ελλάδα κέρδισε τεράστια και ουσιαστική προβολή και μάλιστα τζάμπα. Μια προβολή που δίνει υπεράξια στο ελληνικό τουριστικό προϊόν που η εισπρακτική του ικανότητα κάθε χρόνο βυθίζεται όλο και περισσότερο.

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο του Νορβηγικού Survivor που ο τίτλος του είναι «Mesternes Mester» δηλαδή «Οι πρωταθλητές των πρωταθλητών», αυτό που γυρίστηκε στο αρχαίο στάδιο της Μεσσήνης.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments