Κείμενο-φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Οι παλαιότεροι θα θυμάστε την τηλεοπτική διαφήμιση με σλόγκαν: “Είμαι κεφάτη γυρίζω από το Βερόπουλο”, όπου υπονοούσε τις πολύ καλές τιμές του προαναφερόμενου σούπερ μάρκετ και την ευτυχία του πελάτη. Αργότερα κυκλοφόρησε ένα ανέκδοτο όπου έλεγε: “Είμαι ακόμη πιο κεφάτος, είμαι ο Βερόπουλος”!
Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και μεθαύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ημέρα που γιορτάζεται παγκοσμίως ο έρωτας. Οι χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και ευδιάθετοι ερωτευμένοι, θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις. Και τι κάνουν; Αγοράζουν οτιδήποτε. Από λουλούδια, γλυκά, σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς, λούτρινα παιχνίδια, κοσμήματα, μέχρι είδη σπιτιού και κουζίνας αφού λέμε πως “ο έρωτας περνά από το στομάχι”. Οι πιο μερακλήδες αλλά και άνετοι οικονομικά, θα κλείσουν κάποιο ρομαντικό δείπνο σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο, ένα δωμάτιο ή και σουίτα σε ξενοδοχείο για τα περαιτέρω, ή ακόμη θα οργανώσουν ένα μικρό ταξίδι. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα. Με αφορμή τον έρωτα, θα κινηθεί χρήμα, θα υπάρξει κατανάλωση και θα πάρουν μια οικονομική ανάσα διάφορες επιχειρήσεις. Αγαπητοί ερωτευμένοι, ερωτευτείτε και καταναλώστε άφοβα για χάρη του συντρόφου σας. Αφενός θα είστε εσείς κεφάτοι λόγω έρωτα και αφετέρου οι επιχειρηματίες ακόμη πιο κεφάτοι σαν το Βερόπουλο.
Οι φωτογραφίες είναι πρόσφατες από την αγορά του Μπέργκαμο στην Ιταλία που προετοιμάστηκε και ανυπομονεί για τη μέρα των ερωτευμένων.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments