Συγκεντρώνοντας σχεδόν 20.000 θεατές, η 9η Athens Flying Week – Tanagra International Airshow 2021, επέστρεψε πιο δυνατή, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους αλλά και ένα μοναδικό υπερθέαμα στους αιθέρες!!!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι περίπου 4.000 θεατές αλλά και αρκετοί Spotters και δημοσιογράφοι ήρθαν από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν από κοντά το θέαμα και τις συγκινήσεις της Athens Flying Week ενώ πολλοί από αυτούς συνδύασαν το Airshow με τις διακοπές τους στη χώρα μας! Εικόνες με τα αεροσκάφη φωνογραφημένα με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων της 9ης Athens Flying Week, τηρήθηκαν απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που όρισε η πολιτεία.
Στο πτητικό σκέλος, πιλότοι με ιδιαίτερες ικανότητες και εντυπωσιακά αεροσκάφη προσέφεραν μοναδικό θέαμα στους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν και φέτος την αεροπορική βάση της Τανάγρας!!! Στην 9η Athens Flying Week, οι θεατές είδαν για πρώτη φορά από κοντά τις πτητικές δυνατότητες του Rafale, του νέου – υπερσύγχρονου – αποκτήματος της Πολεμικής Αεροπορίας, με το γαλλικό Rafale Solo Display να εκτελεί άκρως εντυπωσιακούς ελιγμούς ενώ έκλεψε τα βλέμματα με τον μοναδικό του διάκοσμο! Υπερθέαμα προσέφερε και η “Γαλλική Περίπολος”, οι παγκοσμίου φήμης Patrouille de France με τις εναέριες χορογραφίες τους! Τους θεατές ενθουσίασε και το ακροβατικό σμήνος από τη Σαουδική Αραβία, οι μοναδικοί Saudi Hawks, με σχηματισμούς και ελιγμούς ακριβείας ενώ η πτήση των Rafale, των Patrouille de France και των Saudi Hawks πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αποτέλεσε την καλύτερη διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό και ενίσχυσε την εξωστρέφεια του ελληνικού τουρισμού!
Η επόμενη 10η Athens Flying Week, θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2022 και η 11η, στις 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments