Με την υποστήριξη του ΕΟΤ και της AEGEAN ξεκινά αύριο Πέμπτη 7 Ιουλίου στο Ζάππειο το γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens που παρουσιάζει την αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής της χώρας και βάζει την Αθήνα στην πρώτη γραμμή των παγκόσμιων γαστρονομικών προορισμών. Δέκα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια έρχονται στο Ζάππειο στην pop-up εκδοχή τους και σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τέσσερις απολαυστικές ημέρες, γεμάτες γεύση, διασκέδαση, και αξέχαστες εμπειρίες. Κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης, με live εμφανίσεις-έκπληξη και DJ Sets, συμπληρώνουν το φεστιβαλικό «μενού». Οι φετινοί κύριοι θεματικοί πυλώνες περιλαμβάνουν την κυκλική οικονομία, τη φιλοσοφία μηδενικού απορρίμματος (zero-waste), καθώς και την ενίσχυση της ισότιμης εκπροσώπησης των δύο φύλων.
Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, οι πόρτες ανοίγουν με ένα welcome reception από τον ΕΟΤ, στο VIP Area by AEGEAN. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και κάτοχοι VIP εισιτηρίων θα «προσγειωθούν» στο Περιστύλιο, που μεταμορφώνεται στο νέο AEGEAN Business Lounge στην περιοχή Extra Schengen του αεροδρομίου της Αθήνας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Taste of Athens θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα https://tasteofathens.gr

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments