Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός, με τίτλο «Η Οικονομία μετά την πανδημία. Το Πρόγραμμα Ελλάδα 2.0, τα μεγάλα έργα και η ψηφιακή Θεσσαλονίκη».
Κατά την διάρκεια της, ο πρόεδρος του ΕΕΘ και γνωστός τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Ζορπίδης, βραβεύθηκε για την συνολική του προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό, από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά.
Χαιρετισμοί και ομιλίες για εξειδίκευση των θεμάτων της εκδήλωσης πραγματοποίησαν, οι Υπουργοί Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κύριοι Χρήστος Σταϊκούρας και Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βουλευτής Ηρακλείου κ. Χάρης Μαμουλάκης και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments