«Το αύριο, σήμερα» ήταν ο βασικός άξονας που ακολούθησαν όλες οι ομιλίες της εκδήλωσης «Hospitality goes live: The Future is now» στο ξενοδοχείο COCO-MAT Athens BC στον χώρο εκδηλώσεων του κτηρίου. Όσοι βρέθηκαν στο 3ο event που οργανώθηκε από το ξενοδοχειακό τμήμα της COCO-MAT, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διακεκριμένους ομιλητές από τον χώρο του τουρισμού συμβάλλοντας στην προβολή νέων πρακτικών και τάσεων της ξενοδοχειακής αγοράς.
Το κοινό που παρακολούθησε αποτελείτο από επιχειρηματίες του τουρισμού, αρχιτέκτονες, interior designers αλλά και άλλες ειδικότητες που ήθελα να μοιραστούν καινοτόμες σκέψεις και ιδέες, προσωπικές ιστορίες και επιτυχημένες πρακτικές στον χώρο της φιλοξενίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Προϊσταμένη Δ/νσης Τουρισμού της Περιφέρεια Αττικής Αθηνά Κολυβά, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό στην Αττική, Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος, η επίτιμος Πρόξενος Ιορδανίας, Μαντά Δέσποινα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Hotels & Resorts, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, από την Aegean Airlines η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Μαρίνα Σπυριδάκη  (φώτο) και άλλοι πολλοί…

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments