«Μια βραδιά στο Ελληνίς» (τον θερινό κινηματογράφο), ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης του Υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα, στην οποία κήρυξε την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Πέγκας ήταν από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, όταν Δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Μπουτάρης και εν πολλοίς σε αυτόν οφείλετε η περίοδος τουριστικής άνοιξης που βίωσε η πόλη εκείνα τα χρόνια. Πήρε τον τουρισμό από τα αζήτητα και τον έβαλε ψηλά στην ατζέντα της πόλης. Ήταν τότε που για την άγνωστη στον τουριστικό χάρτη Θεσσαλονίκη άρχισαν να μιλούν τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης του εξωτερικού.
Παρά την θερμοκρασία – καύσωνα, πολύς κόσμος βρέθηκε στο Ελληνίς για να ακούσει το όραμα και τα σχέδια του κ. Πέγκα και της ομάδας του, για την Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα τους είδαμε νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους και αρκετούς ανθρώπους του τουρισμού.
«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει» είπε ο κ. Πέγκας. «Έχουμε όραμα, έχουμε σχέδιο, μπορούμε να το κάνουμε πράξη».
Ο κ. Πεγκας αναφέρθηκε στα σχέδια και τον ρεαλιστικό τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τα βασικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα της πόλης. Αναφέρθηκε επίσης στην βελτίωση της εξωστρέφειας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.
Αναφερόμενος στον τουρισμό ο κ. Πέγκας προανήγγειλε την άμεση δημιουργία ενός ενιαίου φορέα που θα αναλάβει με σύγχρονο και τεχνοκρατικό τρόπο την τουριστική προβολή και προώθηση της πόλης, με τoν χαρακτηριστικό τίτλο Marketing Thessaloniki.
Μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στον Σπύρο Πέγκα έστειλε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Λώρα Αργυροπούλου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments