Και αυτό γιατί θα πραγματοποιηθεί το 8ο almiraMAN 2022 ένας σημαντικός διεθνής Αγώνας Τριάθλου που φέτος θα διεξαχθεί για 8η χρονιά. Τον διοργανώνει ο ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, τον ΟΠΠΑΠ και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και χιλιάδες επισκέπτες θα υποδεχτεί η φιλόξενη Παραλία Κατερίνης αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις ακτές του «Mediterranean Village 5* Hotel & Spa», σε κλειστούς προς την κυκλοφορία οχημάτων δρόμους.
Ο αγώνας περιλαμβάνει δύο αγωνιστικές αποστάσεις: almira FAST (750m κολύμβηση – 20 km ποδηλασία – 5km τρέξιμο) και almiraMAN (1.9km κολύμβηση – 90 km ποδηλασία – 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη των αγώνων από το livecoverage.gr
Στο χώρο λειτουργεί, επίσης, έκθεση και διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παιδικοί αγώνες και δραστηριότητες αναδεικνύοντας αυτή τη διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με τη συμμετοχή όλων των ηλικιών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments