Χριστουγεννιάτικα δένδρα, πολύχρωμα στολίδια, λαμπιόνια, μουσική, κεράσματα και τα καλύτερα κρασιά από τα κορυφαία οινοποιεία της Βόρειας Ελλάδας!
Η εικόνα από τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που μαζί με τα λαμπερά χαμόγελα των παρευρισκόμενων, επισκεπτών και οινοποιών, πλέκουν τον ιστό μίας εκδήλωσης ποιότητας, χαράς και κυρίως ανθρωπιάς, εφόσον, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια εισόδου θα προσφερθούν για να καλυφθούν ανάγκες νεαρών ατόμων με ειδικά προβλήματα όπως κινητικά και αυτισμού.
Πρόκειται για εκδήλωση που εξυμνεί το επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό κρασί και πραγματοποιείται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ώρες 18:00-22:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.
Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» αποτελούν μία εορταστική Χριστουγεννιάτικη έμπνευση των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος», να προσφέρουν στο κοινό τη δυνατότητα να δοκιμάσει εξαίρετα κρασιά από τα κελάρια τους, παλιές σοδειές, οίνους σε μεγάλα μεγέθη φιαλών, πειραματικές, ακυκλοφόρητες ή ιδιαίτερα περιορισμένης κυκλοφορίας ετικέτες, ακόμη και κάποιες που δεν διατίθενται στην αγορά.
Επιπλέον, μικρές κάθετες γευσιγνωσίες, one-off αποκαλύψεις, ενδιαφέροντα αποστάγματα και πολλά, πάρα πολλά ακόμη, στα τραπέζια και στις φιάλες της εκδήλωσης.
Στόχος είναι το κοινό, καταναλωτές και επαγγελματίες από την εστίαση και το εμπόριο οίνου, να γνωρίσει, να γευθεί, να απολαύσει και κυρίως να κατανοήσει τον οινικό πλούτο μερικών από τα πλέον κορυφαία οινοποιεία της χώρας, όπως εξελίσσεται η αμπελουργία και η οινοποιία στο σήμερα.
Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων» πραγματοποιούνται από το 2016, πάντα με το ίδιο αυθεντικό και πρωτοποριακό δικό τους στυλ, των εξαίρετων, ιδιαίτερων και ακριβών κρασιών, καθώς και αμπελοοινικών αποσταγμάτων, και πάντα στο πνεύμα της προσφοράς και της αγάπης.
Τα έσοδα, όπως συνηθίζεται κάθε φορά από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, προσφέρονται για τη φροντίδα παιδιών. Για φέτος, οι «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος» αποφάσισαν το χρηματικό ποσό που θα συλλεχθεί από τα εισιτήρια των επισκεπτών, να δοθεί εξ ολοκλήρου στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καστοριάς, όπου πραγματοποιείται έργο για τη στήριξη νεαρών ατόμων στην καθημερινότητα αλλά και για μάχες που δίνουν ακόμη και σε παραολυμπιακούς αγώνες.
Συνεργάτης, όπως ανελλιπώς κάθε χρονιά, σε αυτή την κίνηση προσφοράς και αγάπης, το ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki που φιλοξενεί την εκδήλωση στους πανέμορφα στολισμένους για τα Χριστούγεννα χώρους του, με θέα τη μαγική Πλατεία Αριστοτέλους.

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Ώρες 18:00-22:00
Ξενοδοχείο Electra Palace
Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
Κόστος εισιτηρίου: 15€
*** Κρατήσεις εισιτηρίων μέσω Viva «ΒορΟινά Χριστουγέννων 2023 Θεσσαλονίκη» και στη γραμματεία της εκδήλωσης ***

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments