Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της πόλης, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη! Την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό. Ταυτόχρονα, άναψαν και τα φώτα του Δημαρχείου Πειραιά, δημιουργώντας μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εικόνα στο κέντρο της πόλης.
Τη φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση παρουσίασε η Πειραιώτισσα Ελεονώρα Μελέτη με πλήθος κόσμου να κατακλύζει το προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, τις γύρω πλατείες Ελ. Βενιζέλου και Κοραή, καθώς και τους γύρω δρόμους!
Η εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου κορυφώθηκε με τη γεμάτη κέφι και παλμό συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που με τις διαχρονικές του επιτυχίες, «ταξίδεψε» μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης!
Τα βλέμματα όλων καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν στραμμένα στο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 16 μέτρων, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις αφού περισσότερα από 150.000 λαμπιόνια που ξεπερνούν σε μήκος τα 3 χλμ. αποτελούν τον στολισμό του. Το δέντρο «ταξίδεψε» στον Πειραιά από την «πρωτεύουσα» των Χριστουγεννιάτικων ελάτων, τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, στους πρόποδες του όρους Χολομώντα και είναι ένα από τα πιο λαμπερά σε όλη τη χώρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments