Το οινοποιείο NICO LAZARIDI σας προσκαλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι στην Ιταλία με το μουσικό σχήμα Italian Lyric Ensemble! Ο αίθριος χώρος του οινοποιείου υποδέχεται το μουσικό σχήμα που έρχεται με ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό πρόγραμμα, βασισμένο σε αγαπημένα ερωτικά τραγούδια.
Το κουαρτέτο που αποτελείται από τις Φεντερίκα Ράγια (σοπράνο), Καρλότα Μαλκουόρι (βιολί), Σοφία Κάσι (κλαρίνο), Σερένα Μαρότι (πιάνο) θα ερμηνεύσει γνωστά μουσικά θέματα και τραγούδια που υμνούν την αγάπη και τον έρωτα. Από το πλούσιο οπερατικό ρεπερτόριο, το «κλασικό» Ναπολιτάνικο τραγούδι καθώς και μουσική για τον κινηματογράφο και το «ελαφρό τραγούδι».
θα ακουστούν έργα των Μότσαρτ, Σκαρλάτι, Ντονιτζετι, Βέρντι και Μορικόνε και άλλων.
Κατεβάστε το πρόγραμμα της συναυλίας και τα βιογραφικά των καλλιτεχνών εδώ:
http://www.aial.gr/images/stories/aial/360_concerti/3.4.10_pieghevole.pdf?fbclid=IwAR28ZcTBM-MdyM2hQnV95vDZdZ2fH_V2On1YTJzwNClcVxP_G2izPYGU87Q
Η συναυλία αποτελεί μέρος της ελληνικής περιοδείας σε 7 πόλεις που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ελληνο-Ιταλικού Δικτύου Πολιτιστικής Συνεργασίας TEMPO FORTE.
Συνδιοργάνωση και υποστήριξη: Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα | Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών | Πολιτιστικός Σύλλογος AIAL Λέρου | Οινοποιείο NICO LAZARIDI
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται ΜΟΝΟ με ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ στο 6958-002327 ή το marketing@nicolazaridi.gr
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Ώρα Προσέλευσης: 20:00 – Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments