Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες αποστολή του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου. Σήμερα το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, θα παρουσιάσουν το Βελιγράδι ως προορισμό Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, City Break και Πολιτισμού. Στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης καθώς και τουριστικών γραφείων.
Εκτός από τα στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου, στην αποστολή συμμετέχουν εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών της σερβικής πρωτεύουσας, του Μουσείου της πόλης του Βελιγραδίου και δημοσιογράφοι.
Χθες το βράδυ στην ταβέρνα Κιούπια στα Λαδάδικα, τα μέλη της σερβικής αποστολής πήραν μια πρώτη γεύση από Θεσσαλονίκη. Τους Σέρβους υποδέχθηκε η πρόξενος της Σερβίας στη Θεσσαλονίκη Jasmina Milacic.
H Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα, αποτελούν μια από τις βασκικές τουριστικές αγορές του Βελιγραδίου. Η σερβική πρωτεύουσα βρίσκεται πάντα στα προγράμματα των τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιούν δεκάδες οργανωμένες εκδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Την σημερινή εκδήλωση όπως και όλη την παρουσία των Σέρβων στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει η εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Tourism Plus του Νίκου Σαπουντζή, αποκλειστικός συνεργάτης του Οργανισμού Τουρισμού του Βελιγραδίου από το 2014.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments