Ο Karl Chehab, ένα από τα σημαντικότερα και ιδιαίτερα δημοφιλή στελέχη στον ξενοδοχειακό κλάδο, αναλαμβάνει ολόκληρο τον τομέα του Hospitality του ομίλου Κουρτίδη, καθώς και την φάση ολοκλήρωσης και λειτουργίας του Alexandrou Chora. Πρόκειται για ένα μεγάλο τουριστικό project στην παραλία Οφρυνίου στο νομό Καβάλας, που περιλαμβάνει την δημιουργία δυο πολυτελών ξενοδοχείων, ενός πρότυπου τουριστικού χωριού 200 κατοικιών και ένα θεματικό πάρκο.
Την ανακοίνωση της πολλά υποσχόμενης συνεργασίας έκαναν ο Πρόεδρος του Ομίλου Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος Κωνσταντίνα Δημητρόβα, οι οποίοι παρέδωσαν συμβολικά το «κλειδί» αλλά και την ευθύνη για το opening του μεγαλεπήβολου project στον Karl Chehab (φώτο), ένα από τα κορυφαία στελέχη του ελληνικού τουριστικού κλάδου με πολύ σημαντική καριέρα στον ξενοδοχειακό τομέα, μεταξύ άλλων πρώην διευθυντής του The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη.
Η σχετική εκδήλωση, πρώτη του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη μετά την πανδημία, το «Summer Stories 2022», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα κεντρικά γραφεία της Παραλίας Οφρυνίου στην Καβάλα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, περισσότεροι από 1000 επενδυτές και πελάτες αποδέχθηκαν την πρόσκληση και γιόρτασαν μαζί με τη διοίκηση και τους δεκάδες συνεργάτες του ομίλου τα 10 χρόνια από την ίδρυση της κτηματομεσιτικής εταιρείας RE/MAX Choice.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η εξέλιξη των δεκάδων έργων αλλά και όλα τα projects που κατασκευάζει ο όμιλος Κουρτίδη σε Παραλία Οφρυνίου, Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλα, Θάσο και γενικά στη Β. Ελλάδα. Έγινε ανασκόπηση της επιτυχημένης πορείας του από το ξεκίνημα έως και σήμερα, ενώ πραγματοποιήθηκαν αναφορές για τα μελλοντικά σχέδια.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments