Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Για το Mentor Travel Specialist, οι καλές σχέσεις με τα συνεργαζόμενα και μη τουριστικά γραφεία της Βόρειας Ελλάδας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Γι’ αυτό συχνά πυκνά βρίσκει την ευκαιρία να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς αυτά για την υποστήριξη και την καλή συνεργασία. Έτσι προχθές Παρασκευή προσκάλεσε για μια ακόμη φορά ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων, φίλους και συνεργάτες, για ένα ποτό στο χαλαρό και εντυπωσιακό περιβάλλον του ΜΑΖU BAR RESTAURANT στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Η ευκαιρία ήταν το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και η έναρξη μιας νέας σαιζόν με 28η Οκτωβρίου και Χριστούγεννα.
Ο Βελισσάριος Χωρινός, ο Σάββας Βαρικιάν και ο Πασχάλης Γιαμαλής με την ομάδα τους, υποδέχτηκαν στο Mazu πάνω από 200 άτομα από τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, καθώς επίσης και συνεργάτες. Ήταν μια καλή ευκαιρία να συζητήσουν τα δικά τους μετά από μια περίοδο τόσο έντονη και με πολλές προκλήσεις.
Στο καλωσόρισμα του ο Βελισσάριος Χωρινός μεταξύ άλλων ανέφερε: “ Για εμάς ήταν ένα καλό καλοκαίρι χάρη στην πολύτιμη βοήθεια σας και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Όπως σας είπαμε και άλλες φορές, τα εκδρομικά μας προγράμματα είναι έτοιμα από πολύ νωρίς προκειμένου να τα έχετε έγκαιρα και να τα προτείνετε στους πελάτες σας. Το πρόγραμμα της 28ης Οκτωβρίου ήταν έτοιμο από τον Ιούλιο και ήδη πάει πολύ καλά σε κρατήσεις. Σήμερα σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των Χριστουγέννων.
Για όλους εμάς στο Mentor, το πιο σημαντικό είναι η καλή σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με όλους εσάς. Ό,τι σας λέμε γίνεται και πάνω απ’ όλα θέλουμε να σας έχουμε κοντά μας.
Την άλλη βδομάδα κάνουμε ένα ακόμη εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, για να γνωρίσετε όχι μόνο τον προορισμό άλλα και την ποιότητα των προγραμμάτων μας καθώς και τους ανθρώπους μας που είναι υπεύθυνοι γι΄αυτό. Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε σε νέα γραφεία στην οδό Κουντουριώτου 8”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments