Με μια φαντασμαγορική συναυλία από γνωστά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, αφιερωμένη στον σπουδαίο πολυγραφότατο Πειραιώτη στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών Ηλία Φιλίππου, ξεκίνησε το «ταξίδι» των Ημερών Θάλασσας 2023, της μεγάλης γιορτής-θεσμού που επέστρεψε για ένατη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά και υπόσχεται μοναδικές στιγμές με περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, όλες δωρεάν, σε κάθε γωνιά της πόλης.
Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τις γύρω πλατείες και τους δρόμους και απόλαυσαν την μεγάλη συναυλία στην τελετή έναρξης των «Ημερών Θάλασσας 2023».
Η Ρία Ελληνίδου, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Λευτέρης Πανταζής, η Πίτσα Παπαδοπούλου ανέβηκαν στη σκηνή για να τιμήσουν έναν από τους πιο καταξιωμένους και κορυφαίους Έλληνες στιχουργούς.
Στο πιάνο ήταν ο μοναδικός Κυριάκος Παπαδόπουλος και στην Διεύθυνση Ορχήστρας ο καταξιωμένος Αντώνης Γούναρης.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο κ. Μώραλης προσέφερε στον κ. Φιλλίπου μια μινιατούρα του Λέοντος του Πειραιά, τιμώντας τον για την προσφορά του στη μουσική.
Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό κατά τη διάρκεια της συναυλίας, δίνοντας ακόμη περισσότερη λάμψη σε αυτή τη μαγική βραδιά.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2023, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: www.imeresthalassas.gr

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments