Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Ένα νοερό γευστικό ταξίδι στη Λέρο, την Αστυπάλαια και την Κάλυμνο, είχαν την ευκαιρία να κάνουν χθες Πέμπτη εκπρόσωποι φορέων και δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης. Τα τρία νησιά της Δωδεκανήσου, ήταν για τους Βορειοελλαδίτες από τους σημαντικότερους προορισμούς του καλοκαιριού, καθώς αποτελούσαν μέρος των προγραμμάτων των τουριστικών γραφείων Silver Holidays και Genius Travel και των συνεργαζόμενων γραφείων της ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ, της άτυπης συμμαχίας τουριστικών γραφείων της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Χθες λοιπόν στο εστιατόρια «Τα τρια γουρουνάκια», ο σεφ Δήμος Καλαϊτζίδης, σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Χρήστο Γκότση, ετοίμασαν ένα μενού έξι πιάτων, δυο παραδοσιακά πιάτα από κάθε νησί.
Ο Στέφανος Χατζημανώλης του Silver Holidays που διοργάνωσε την εκδήλωση, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στα τρία νησιά που βοήθησαν ώστε να δημιουργηθούν τα συγκεκριμένα πακέτα του καλοκαιριού. Όπως είπε «οι Βορειοελλαδίτες αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο καλοκαίρι με ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις. Τα τρία αυτά νησιά, η Λέρος, η Κάλυμνος και η Αστυπάλαια, δεν απευθύνονται σε όλους. Δεν είναι νησιά μαζικού τουρισμού. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε αυτούς που τους ταιριάζουν, ώστε να τους ταξιδέψουμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες».
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Θόδωρου Ασβεστά από το Chrithonis Paradise Hotel στη Λέρο που φιλοξενεί τα γκρουπ από τη Βόρεια Ελλάδα και του Βλάση Λαπατά από το Maltezana Beach Hotel που υποδέχεται τα γκρουπ από τη Βόρεια Ελλάδα στην Αστυπάλαια.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Chrithonis Paradise Hotel, το entertotravel.com, το stayinkalymnos.gr, το Cyano Travel και το Silverholidays.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments