Νέο ρεκόρ απευθείας πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Κρήτης αναμένεται το φετινό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα έχουν ανακοινωθεί οι εξής πτήσεις:
• CYPRUS AIRWAYS, 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο
• TUS AIRWAYS, 3 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο και 1 πτήση την εβδομάδα προς Χανιά
• RYAN AIR, 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Χανιά
• AEGEAN, 2 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο
Με αφορμή την αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης από Κύπρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του project « Γίνε Κρητικός για μια μέρα».
Στην Κρήτη ταξίδευσαν νοερά ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιωτικός φορέας
«Choose Crete» και φιλοξένησε το τουριστικό γραφείο Top Kinisis, στη Λευκωσία, με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή της Κρήτης.
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Δήμου, που είναι πιστοποιημένος με το σήμα Bike Friendly με έμφαση στον ποδηλατικό και το γαμήλιο τουρισμό και σε πολλές νέες δραστηριότητες.
Ο Μανώλης Ντουκάκης, Ειδικός Συνεργάτης Τουρισμού, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, παρουσίασε τις καινούργιες προτάσεις του Δήμου, τονίζοντας τις αναπλάσεις που έγιναν, τις ψηφιακές αλλαγές και την αγαλλίαση που νιώθει κάθε επισκέπτης πατώντας στο νησί.
Εκπρόσωποι από δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, η Γαλήνη Ιβανίδου εκ μέρους της Zeus International Hotel and Resort και η Εμμανουέλα Τζίνη εκ μέρους των Grecotel Hotels and Resorts, αναφέρθηκαν στις ξεχωριστές επιλογές διαμονής με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου Μανώλης Τσακαλάκης, οποίος επεσήμανε ότι «Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη, να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της».
Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση για τους παρευρισκόμενους, με δώρο μια εβδομάδα δωρεάν διαμονής για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Rethymno Mare.
Ακολούθησε δεξίωση με Κρητικά εδέσματα και Κρητικά κρασιά.
Την οργάνωση ανέλαβε ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, Γενικός Διευθυντής της «Choose Crete».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments