Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Πάνω από τριάντα χρόνια συνεργάζεται η εταιρεία ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις Α.Ε. με τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Ζορπίδη. Θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για αυτή την μακρά και εποικοδομητική συνεργασία, οργάνωσε ειδική εκδήλωση για να τιμήσει τον Μιχάλη Ζορπίδη. Η εκδήλωση έγινε σήμερα στο stand του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Ζορπίδη στη Philoxenia και η συγκίνηση ήταν διάχυτη.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ευρυπίδης Ζάννης, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΑΞ: «η συνεργασία μας με τον Μιχάλη Ζορπίδη ήταν για μας κομβική και ευεργετική για την εξέλιξη της εταιρείας μας, που τότε έκανε τα πρώτα της βήματα. Κοντά του μάθαμε πολλά και μας έκαναν να γίνουμε καλύτεροι, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να έχουμε την ευκαιρία να τον ξανατιμήσουμε για τα επόμενα τριάντα χρόνια».
Απαντώντας ο κ. Ζορπίδης ευχαρίστησε για την τιμητική εκδήλωση και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «σ΄αυτά τα τριάντα και πλέον χρόνια, έχω αλλάξει πολλούς συνεργάτες, όχι όμως την ασφαλιστική μας εταιρεία την ΑΝΑΞ. Και αυτό γιατί όταν τους χρειαζόμασταν ήταν πάντα δίπλα μας. Ακόμη και όταν τα ψηλά γράμματα των συμβολαίων δεν ήταν με το μέρος μας, η ΑΝΑΞ και ο κ. Ζάννης έβρισκαν τον τρόπο να μας καλύψουν. Τους ευχαριστώ πολύ».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της FedHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης, ο Πρόεδρος του HATTA Νικόλας Κελαϊδίτης, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo Τάσος Τζήκας και ο διευθύνων σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης, πολλοί τουριστικοί πράκτορες από τη Βόρεια Ελλάδα, συνεργάτες και φίλοι.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments