Το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T.) στην Ιταλία, διοργανώνει το διαδικτυακό workshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)» με συναντήσεις Β2Β για τις Ελληνικές Τουριστικές Επιχειρήσεις και τους Τουριστικούς Φορείς.
Στο workshop θα κληθούν Tour Operators και τουριστικά γραφεία όλης της Ιταλίας, ενώ από την πλευρά της Ελλάδας καλούνται να συμμετάσχουν ξενοδοχεία και φορείς αλλά και τουριστικοί προορισμοί που ενδιαφέρονται να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν στην Ιταλική αγορά.
To workshop «Benvenuti in Grecia» θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Μαΐου 2021, από τις 10:30 έως τις 18:30 (Ελληνική ώρα) σε μία πρωτότυπη και καινοτόμα πλατφόρμα, ειδικά διαμορφωμένη για τις Β2Β συναντήσεις, αλλά και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του workshop. Οι Ελληνικές εταιρείες και φορείς που θα συμμετάσχουν στo διαδικτυακό event, θα έχουν στη διάθεσή τους για μία ημέρα (από τις προαναφερόμενες ημερομηνίες) μία διαδικτυακή αίθουσα, την οποία θα προσωποποιήσουν με το λογότυπό τους και εικόνα τις επιλογής τους, προκειμένου να δέχονται τους Ιταλούς επαγγελματίες για τα ραντεβού τους.
Πρόγραμμα workshop
09:30 Press Conference Benvenuti in Grecia
10:30-13:30 Συναντήσεις B2B με προκαθορισμένα ραντεβού σε ομάδες των 6 ατόμων
14:00 – 15:00 Μικρή διακοπή, στο διάστημα της οποίας θα γίνουν παρουσιάσεις των αεροπορικών εταιρειών στο Ιταλικό Κοινό
15:00 – 18:30 Συναντήσεις Β2Β με ελεύθερα ραντεβού.
Κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών, πέρα από τις επαγγελματικές συναντήσεις, θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες της πλατφόρμας παρουσιάσεις Ελληνικών προορισμών, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης κλπ., με στόχο την αποτελεσματική ανάδειξη και προβολή της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στο Ιταλικό Κοινό.
Η συμμετοχή στο workshop είναι δωρεάν.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής: Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.
Η δήλωση συμμετοχής θα αποσταλεί στα e-mails director@visitgreece.it & media@visitgreece.it

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments