Κείμενο – φωτογραφία:  Omorfa Taxidia

Τείνουν να γίνουν θεσμός οι γαστρονομικές εκδηλώσεις που διοργανώνει στην Αγορά Μοδιάνο η Chef stories, η εταιρεία που ειδικεύεται στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας.
Στη σημερινή γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε στον επάνω όροφο της αγοράς Μοδιάνο, πρωταγωνίστησαν τα Σαρακοστιανά!
Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψουμε γεύσεις που κυριαρχούν αυτή την νηστίσιμη περίοδο και μας συνδέουν με την παράδοση του τόπου μας.
Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι όλα πωλούνται στα καταστήματα της αγοράς Μοδιάνο, που εξελίσσεται σε έναν χώρο προώθησης των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής γαστρονομίας, στην πιο ευφάνταστη εκδοχή της.
Η Νανά Ζυγούρα και η Σύλβια Κουμεντάκη της Chef stories, παρουσίασαν στους εκπροσώπους του τύπου γεύσεις παρασκευασμένες από προϊόντα κυρίως της Μακεδονίας, συνοδευμένες από κρασί της Βόρειας Εύβοιας και της Πάρου, ούζο από τη Μυτιλήνη, ρετσίνα από τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και Σουμάδα. Μια πανδαισία γεύσεων που εμπλουτίστηκε από ιστορίες και τεχνικές. Την προσπάθεια τους συνέδραμαν οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτούς τους γαστρονομικούς θησαυρούς.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments