Κείμενο – φωτογραφίες: Μαίρη Α. Γρηγοριάδου

Μπορεί η πανδημία να μας τα στέρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη, φέτος όμως επέστρεψαν δυναμικά! Έτσι, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία χθες 16 Σεπτεμβρίου τα ΒορΟινά, η αγαπημένη εκδήλωση για το ποιοτικό κρασί, που διοργανώνει η Ένωση “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος” στην προβλήτα 1 στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Και μπορεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα να επέβαλλαν περιορισμένο αριθμό ατόμων, όμως η γευστική απόλαυση παρέμεινε μεγάλη καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 100 και πλέον ετικέτες! Εκλεκτοί οίνοι ξηροί, λευκοί, ροζέ, αφρώδεις, γλυκείς, ημίξηροι, ρετσίνες και αμπελοοινικά αποστάγματα μας έδειξαν τη δυναμική των κορυφαίων οινοποιείων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.
Φέτος, η εκδήλωση είχε και ενδυματολογικό κώδικα! ‘Κάτι λευκό ή κάτι ροζ’, για να ταιριάζει με τα λευκά και ροζέ κρασιά που ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς.
Ευχαριστούμε την Αλεξάνδρα Ανθίδου, υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Ένωσης “Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος” για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία.

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments